дом Криминале Полицейска акция в Салманово: 230 с превишена скорост, 3-ма останаха без книжки,...

Полицейска акция в Салманово: 230 с превишена скорост, 3-ма останаха без книжки, иззеха незаконни боеприпаси

0
ДЯЛ

230 са констатираните нарушения за превишена скорост при проведената вчера в село Салманово полицейска операция за противодействие на битовата престъпност и контрол на движението по пътищата. В операцията участваха пет полицейски екипа от РУ- Шумен, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР. На входовете и изходите на селото бяха извършвани проверки на влизащите и напускащите населеното място. Проверени са общо 133- ма, 17 криминално проявени и 86 моторни превозни средства. При проверките на пътя са отнети три свидетелства за управление на моторни превозни средства, връчени са 13 електронни фиша за превишена скорост. За различни констатирани нарушения са съставени 6 акта, наложени са 5 глоби с фиш.
Проверени са два търговски обекта в населеното място. В единия от тях е намерена и иззета 8 кг. негодна стока.
Образувано е досъдебно производство за държане на боеприпаси без надлежно разрешително. Проверката в частен дом на ул.“ Георги Димитров“ била извършена около 10.25 часа вчера. Намерени в имот на 30-годишен местен жител са шест боеприпаси за огнестрелно оръжие с различен калибър. Иззети са, за извършено престъпление по чл. 339 ал. 1 от НК е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНови 11 случая на COVID-19 в Шуменско (обновена)
Следваща статияЗапочва изграждането на социални жилища в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here