дом Криминале Пламъци унищожиха лешникова градина, искри от спирачки на влак подпалиха траверси

Пламъци унищожиха лешникова градина, искри от спирачки на влак подпалиха траверси

0
ДЯЛ

Общо на 15 сигнала за пожари са реагирали огнеборците в Шуменско през последните 24 часа. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Пламъци са унищожили лешникова градина в землището на село Омарчево. Сигналът за пожара е подаден около 16.49 часа вчера. Към мястото на произшествието е насочен екип от РСПБЗН-Каолиново. Пламъците, които тръгнали след небрежност при боравене с открит огън, са погасени с 3 000 литра вода. Унищожени са 1500 квадратни метра насаждения, спасени са около 500 квадратни метра от лешниковите насаждения.
Около 13.50 часа вчера е приет сигнал за пожар на жп гарата в село Златна нива. На място бил пратен екип от РСПЗБН-Шумен. Изяснено било, че горят траверси. Унищожени са 24 броя. Пламъците, които обхванали площ от около 6 000 квадратни метра, тръгнали след искри от спирачки на преминаващ влак.
Огнеборците вчера гасиха пожар в отпадъци в село Ивански вчера сутринта, ликвидиран е пожар в сухи треви в землището на село Царев брод, огнеборците са се отзовали на сигнали за пожари в отпадъци в землището на село Черноглавци зад стопанския двор, около жп спирката в село Велино където са горели сухи треви. Ликвидиран е пожар в сухи треви в землището на село Мостич, погасени са пламъци между село Златна нива и град Плиска. Ликвидиран е пожар в сухи треви в село Риш. За гасенето на всички пожари са ползвани 48 000 литра вода.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВалери Симеонов: Ако бяхме оставили блокадите, можеше да се стигне до малка гражданска война
Следваща статияОбразувано е досъдебно производство за палеж по непредпазливост след пожара в Каменяк

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here