дом Общество Петиция във Фейсбук събира подписи против изграждане на завод за пелети в...

Петиция във Фейсбук събира подписи против изграждане на завод за пелети в „Дивдядово“

0
ДЯЛ

Петиция във Фейсбук против изграждането на завод за пелети от отпадъци в „Дивдядово“, е организирало движението Гражданска инициатива от квартала.
„Приканваме гражданите да се включат активно в подкрепа на подписката. Здравето няма цена и е цинично да се говори за ползи измерени в пари за сметка на здравето на всички нас“, се казва в петицията.
Гражданската инициатива от днес стартира и подписка в търговски обекти в квартал „Дивдядово“. Желаещите от Шумен могат да подкрепят подписката в два търговски обекта – магазин „Тамаранд“ и обменното бюро на Руски паметник.
Организаторите от Гражданска инициатива имат намерение след два месеца да внесат събраните подписи в деловодството на Община Шумен. Копие от подписката ще бъде изпратено и на премиера Бойко Борисов.
Припомняме, че на 26 март (сряда) от 18.00 часа в залата на Регионалния исторически музей в Шумен Общината организира среща с гражданите по повод инвестиционно намерение в квартал „Дивдядово“ да се изгради завод за производство на пелети от отпадъци. На срещата ще присъстват представители на инвеститора, които ще разяснят технологията и процеса на преработване на отпадъци.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщинският съвет обжалва съдебното решение, което позволява на „Свидетели на Йехова“ да проповядват
Следваща статияТежка авария на главен водопровод! Започна спиране на водата в част от Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here