дом Криминале Огнеборци спасиха от опожаряване камион, превозващ 25 тона бензин

Огнеборци спасиха от опожаряване камион, превозващ 25 тона бензин

0
ДЯЛ

В 09.53 часа вчера в дежурната част на РДПБЗН – Шумен е приет сигнал за пожар в товарен камион на пътен възел „Диамант“. По време на движение водачът забелязал, че от първата дясна гума на полуремаркето излиза дим. Спрял камиона, в който превозвал 25 тона бензин и използвал три прахови пожарогасители да загаси гумата. След пристигане, противопожарните екипи ликвидирали пламъците с помощта на 2 тона вода. Благодарение на адекватната реакция на водача и бързата на двата противопожарни екипа на шуменската пожарна не са допуснати значителни загуби. Унищожени са гума на полуремарке и пластмасов калник.
В 18.18 часа е приет сигнал за пожар в комин на къща на ул.“Боровец“ в Шумен. Към адреса бил насочен екип. Пожарът е без материални загуби.
В 23.49 часа е получено съобщение за пожар в стая на къща на ул. “Свилен Русев“ в Шумен. Към адреса бил пратен екип, който погасил пламъците с помощта на 1000 л. вода. Унищожени са мебели и домашно имущество, опушени са 20 кв.м. стени. Къщата била спасена от опожаряване. Причините за пожара са в процес на изясняване.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаша преподавателка на обучение в ЦЕРН, слезе 100 м под земята при Големия адронен колайдер
Следваща статияКола блъсна малчуган на спирка, два автомобила се потрошиха на АМ „Хемус“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here