дом Криминале Кола блъсна малчуган на спирка, два автомобила се потрошиха на АМ „Хемус“

Кола блъсна малчуган на спирка, два автомобила се потрошиха на АМ „Хемус“

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Около 08.20 часа в четвъртък, в село Риш е възникнал пътен инцидент. Водач на „Опел Комбо“ с шуменска регистрация при изпреварване на спрял на спирка автобус, ударил със страничното огледало на автомобила преминаващо по пътното платно пред автобуса 9-годишно момче. Детето е откарано за преглед в МБАЛ- Шумен, където било оставено за наблюдение.
Водачът, 26-годишен мъж от Върбица, е тестван за алкохол. Наличие не било установено.
Образувано е досъдебно производство.
Пътен инцидент със значителни материални щети е възникнал на АМ “Хемус“ в посока от Шумен към Варна. Близо до бензиностанция водач на лек автомобил „Мерцедес“ със чужда регистрация загубил контрол над автомобила и блъснал движещия се пред него лек автомобил „Ситроен“ С3. Водачът на „Мерцедес“-а 43-годишен мъж от Велики Преслав и на „Ситроен“-а- белгийски гражданин са правоспособни, тествани са за алкохол, наличие не е установено.
Образувано е досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОгнеборци спасиха от опожаряване камион, превозващ 25 тона бензин
Следваща статияПловдивчанин е виновен за катастрофата на ул.“Станционна“ тази сутрин

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here