дом Криминале МВР: При инцидента на пътя Шумен-Смядово няма сериозно пострадали

МВР: При инцидента на пътя Шумен-Смядово няма сериозно пострадали

0
ДЯЛ

Сигнал за пътен инцидент бил получен малко преди 09.30 часа тази сутрин, съобщиха от ОД на МВР-Шумен. По пътя Шумен-Смядово, малко преди разклона за село Кълново е катастрофирал автомобил Пежо, за който инцидент 24shumen.com писа първи. Към мястото са били насочени екипи на Пътна полиция и Спешна помощ. След като пристигнали на място униформените установили, че е катастрофирал водач на Пежо 308 с варненска регистрация, който се движил в посока от Шумен към Бургас. Загубил контрол над автомобила, след поднасяне се ударил в крайпътната мантинела вляво, след което се върнал вдясно на пътя по посоката на движението си. В автомобила са пътували още петима негови познати. Четирима са непълнолетни. Един от пострадалите бил откаран в МБАЛ-Шумен от полицейски служител, който не бил на работа, но минавал с личния си автомобил през този участък. Останалите, с изключение на невредимия 18-годишен водач В.И., са откарани за преглед в болничното заведение от екипи на ЦСМП. Все още се преглеждат.
Няма информация за сериозно пострадали. Водачът е тестван за алкохол, пробата му е отрицателна. Работата по изясняване на причините довели до инцидента продължава. Мястото на произшествието се регулира от полицейски екипи. Молим водачите да минават през участъка с повишено внимание.
От МВР отново апелират водачите да шофират разумно и със съобразена скорост!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДвама пострадаха при катастрофа на пътя Шумен – Бургас
Следваща статияС 450 самодейци и 10 гергьовски чевермета започна пролетният събор в Смядово (снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here