дом Криминале Двама пострадаха при катастрофа на пътя Шумен – Бургас

Двама пострадаха при катастрофа на пътя Шумен – Бургас

1
ДЯЛ

Шофьор на автомобил „Пежо” 307 с варненска регистрация самокатастрофира тази сутрин по пътя Шумен – Бургас, предаде репортер на 24shumen.com oт мястото на инцидента.

По информация на пътниците, в колата са пътували четирима души, двама от тях са пострадали при инцидента и са били откарани в МБАЛ-Шумен от шофьор на друг автомобил. По данни на водача на „Пежото”, колата е поднесла и за да бъде избегнат удар с насрещно идващ автомобил, се ударил в мантинелата. Към мястото на инцидента са насочени екипи на Пътна полиция. От ОДМВР – Шумен потвърдиха за инцидента. Ето и официалната информация:

Сигнал за пътен инцидент бил получен малко преди  09:30 часа тази сутрин. Съобщено било, че по пътя Шумен- Смядово, малко преди разклона за село Кълново е катастрофирал автомобил Пежо. Насочени са  екипи на пътна полиция и спешна помощ.  След като пристигнали на място униформените установили,  че е катастрофирал  водач  Пежо 308 с варненска регистрация, който  се движил в посока от Шумен към Бургас. Загубил контрол над автомобила, след поднасяне се ударил  в крайпътната мантинела вляво, след което се върнал вдясно на пътя по посоката на движението си.  В автомобила са пътували още петима негови познати. Четирима са непълнолетни. Един от пострадалите бил  откаран в МБАЛ- Шумен от полицейски служител, който  не бил работа, но минавал с личния си автомобил през този участък. Останалите, с изключение на  невредимия  18-годишен водач В.И., са откарани за преглед в болничното заведение от екипи на ЦСМП. Все още се преглеждат.  Няма информация за сериозно пострадали. Водачът е тестван за алкохол, пробата му е отрицателна.  Работата по изясняване на причините довели до инцидента продължава.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияФондация „ГЕРШ” дари компютърна конфигурация на читалището в „Мътница”
Следваща статияМВР: При инцидента на пътя Шумен-Смядово няма сериозно пострадали

1 коментар

  1. Здравейте,Аз съм едното от момичетата от ПТП-то…Нямам нищо против вашето снимане и публикуване,но бях крайно разочарована,когато помолих един от журналистите за помощ като обясни къде сме на жената от 112 и дамата,кото помолих,дори не се опита.Помня как камерата беше приближена към мен,микрофона също,но никой не обясни къде сме…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here