дом Общество Любомир Христов: Няма да участвам в безпринципни коалиции и договорки

Любомир Христов: Няма да участвам в безпринципни коалиции и договорки

0
ДЯЛ

В безпринципни коалиции и договорки няма да участвам. Това заяви кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Шумен Любомир Христов. На среща днес той коментира резултатите от местните избори и обеща да оповести с кого може да влезе в коалиция за предстоящия втори тур на кметските избори в Шумен. Заедно с областния лидер на ПП ГЕРБ бяха депутатът Димитър Александров, председателят на предизборния щаб Красимир Минчев и проф. Борислав Беджев.
В началото на срещата Минчев подчерта, че последният месец е бил изключително интензивен и напрегнат за тях. В този период активистите на ГЕРБ са провели над 30 срещи с представители на местния бизнес, посетили са и са разговаряли със стотици хора по селата. Имахме срещи и дискусии с различни професионални гилдии – лекари, учители, архитекти, хора на изкуството и интелектуалци“, разказа Минчев.
„Въпреки силната негативна кампания, която се водеше срещу нас, успяхме да запазим позиции и в новия Общински съвет ще имаме отново 14 представители. Това означава, че хората в Шумен и общината са ни гласували доверие“, анализира местния вот в община Шумен Любомир Христов. Той не скри, че на предстоящия в неделя балотаж ще търси подкрепа от десни, но и от леви избиратели. „Това означава единствено, че ще водим принципни разговори за развитието на града. Не съм и няма да позволя да ми извиват ръцете, каквито опити имаше нееднократно. За мен имат значение само интересът на общината и хората“, категоричен бе Любомир Христов. Той обеща, че ако спечели втори мандат ще седне на една маса с всички политически сили в Общинския съвет, за да очертаят най-важните приоритети за развитието на Шумен. Сред тях Христов посочи развитие на икономиката, създаване на условия за обучение на високо квалифицирани кадри за индустрията, изграждане на нова и модерна инфраструктура.
„Не давам неизпълними обещания. На хората им омръзна да ги лъжат. Всичко, което заложих в предизборната си кампания през 2015 година, изпълних изцяло. По време на тази кампания показвахме направеното и разяснявахме какво още искаме да направим, за да превърнем Шумен в модерен и динамичен град. Постигнахме много през изтеклите четири години. Има много, което заедно с шуменци можем да направим за града, ако получа втори мандат“, каза Любомир Христов и добави, че през следващите четири години ще се обърне внимание на благоустрояването на селата в общината.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБалотажът в Шумен: Любомир Христов срещу Венцислав Венков
Следваща статияПоредна премиера на сцената на шуменския театър

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here