дом Общество Кметът на Каолиново Нида Ахмедов: Благодаря ви за доверието!

Кметът на Каолиново Нида Ахмедов: Благодаря ви за доверието!

0
ДЯЛ
Снимка: facebook

Със сериозните 63% досегашният кмет на Каолиново Нида Ахмедов спечели пореден, пети мандат за управление през следващите четири години. Опонентът му от ГЕРБ получи 31 % от гласовете.
„Проектите за пътища, водопроводи, всичко това е обикновена работа, рутина. Приоритетите ми през този мандат ще бъдат хората“, заяви за 24shumen.com новият стар кмет, който не е изненадан от този развой още на първи тур.
Ахмедов благодари на избирателите за изключителното доверие към неговата кандидатура и за това, че са повярвали отново, че работата му като градоначалник е полезна за общината, но на първо място за огромния й капитал – жителите.
Приоритетите, като инфраструктура и образователни и социални инициативи обаче щели да бъдат изпълнени. „Всичко, което екипът ми си поставя като цел, го реализира“, каза още Ахмедов.
Снимка: Архив
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПри съседите: Разследват смъртта на 9-годишно дете
Следваща статияИлиян Илиев, управител на ВиК: Никой няма да спре тока на дружеството

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here