дом Общество Кметът Любомир Христов: Ако не бяхме реализирали проекта за Пречиствателната станция, трябваше...

Кметът Любомир Христов: Ако не бяхме реализирали проекта за Пречиствателната станция, трябваше да възстановим 72 млн. лева

0
ДЯЛ

Бурни дебати относно наследството от 36 милиона лева от предишното ръководство на Община Шумен избухнаха по време на днешното заседание на Общинския съвет. За обсъждане беше поставена точката от дневния ред – приемане на годишен отчет за изпълнението на Програмата за управление за 2017 година.
Защо 8 години никой не взе отношение за намаляване на тези огромни задължения. Трябваше да плащаме живи пари. Ако не бяхме реализирали проекта за Пречиствателната станция за отпадни води трябваше да плащаме още 72 милиона, заяви кметът на Шумен Любомир Христов. И припомни, че на фона на тежкото наследство са привлечени 11 чуждестранни инвеститори. И за това Община Шумен ще бъде наградена.
Не ми се влиза в този спор, чест ви ви прави, че довършихте доста проекти, каза бившият зам.кмет по екология, общински съветник от БСП инж. Иван Йонков.
Градоначалникът Христов не отрече все пак успеха на предшествениците му от БСП, а именно изграждането на Индустриалния парк.
Подгряхме, загряваме за предизборната битка догодина, така председателят на Общинския съвет проф. Божидар Беджев, коментира възникналия спор. Никой от общинските съветници не посмя да коментира наследените милиони и приключването им от сегашния кметски екип. Единствен обществения посредник Иван Капралов оцени приложената финансова дисциплина за решаване на проблема.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМъж избяга от дома за пълнолетни лица с умствена изостаналост в село Лозево, издирват го
Следваща статияСлед час снеговалеж: Tрима катастрофираха

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here