дом Криминале Мъж избяга от дома за пълнолетни лица с умствена изостаналост в село...

Мъж избяга от дома за пълнолетни лица с умствена изостаналост в село Лозево, издирват го

2
ДЯЛ

Полицията издирва Светлозар Иванов Стефанов на 53 години, който на 18 февруари е напуснал дома за пълнолетни лица с умствена изостаналост в село Лозево и от тогава е в неизвестност. Висок е около 175 сантиметра, с нормално телосложение, с къса коса, сини очи. Най-вероятно е бил облечен в зелено зимно яке и сиви панталони. Обут е бил с кожени обувки и е носил шапка. Контактува с хора, но е притеснителен и не се ориентира.
ОДМВР – Шумен умолява гражданите, които разполагат с информация за местонахождението му да се обадят на телефони 112, 054/877221 и 054/800588 или в най-близкото районно управление на МВР.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПиянска свада между братя завърши с брадва в главата на единия
Следваща статияКметът Любомир Христов: Ако не бяхме реализирали проекта за Пречиствателната станция, трябваше да възстановим 72 млн. лева

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here