дом Общество Избират новия управител на ВиК Шумен до дни

Избират новия управител на ВиК Шумен до дни

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Нов управител на ВиК Шумен ще бъде избран на извънредно Общо събрание на съдружниците на 4 декември. Покани за участие са изпратени до всички общини в областта.
От докладна на председателя на Общински съвет Шумен става ясно, че на предстоящата редовна сесия ще бъде оправомощен представител на Община Шумен, който да гласува по определените точки в дневния ред. А именно – освобождаване на управителя на „ВиК Шумен” ООД, избор на временен управител до провеждането на конкурс за избор на нов ръководител, одобряване на спечелилия конкурса и избора му от Общото събрание на съдружниците на дружеството, определяне възнаграждението на новоизбрания представител, упълномощаване на министъра на регионалното развитие да сключи договор за възлагане управлението на ВиК с новоизбрания управител.
Представителят на Община Шумен е зам.-кметът Росица Антонова. ОбС ще й даде мандат за участие.
Както вече писа 24shumen.com причината за смяната на инж. Илиян Илиев, че той е предложен от ресорното министерство да оглави ВиК Перник заради настъпилия воден режим в града и няколко села, където бяха организирани протести.
„Където има проблеми, там съм и аз”, заяви управителят.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБезплатен вход за спектакъла „Писмо до съветско другарче“
Следваща статияСнегопочистващите фирми докладваха готовността си за работа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here