дом Общество Деца сътвориха над 30-метрова рисунка на асфалт

Деца сътвориха над 30-метрова рисунка на асфалт

0
ДЯЛ

Над 100 деца се включиха в спортните игри организирани от РИОСВ – Шумен и Община Велики Преслав в дните на Европейската седмица на мобилността. Това съобщиха от екоинспекцията в Шумен.

Лошото време не попречи на учениците от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ да участват в състезанието и да нарисуват над 30-метрова рисунка на асфалт.

Малчуганите от втори до четвърти клас се състезаваха за най-продължително скачане на въже, въртене на обръч и отборно теглене на въже.
Победителите получиха много награди, подсигурени от организаторите. Инициативата се проведе с подкрепата на Център „Европа Директно“, от който бяха направили щанд за книги. От местния фитнес клуб бяха предвидили минерална вода, а за отпадъците от Общината специално поставиха кошове за разделно сметосъбиране.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБез дясна коалиция „Златен век“ на местните избори във Велики Преслав
Следваща статияЛюбомир Христов: Ще продължавам да работя за Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here