дом Политика Без дясна коалиция „Златен век“ на местните избори във Велики Преслав

Без дясна коалиция „Златен век“ на местните избори във Велики Преслав

0
ДЯЛ

Десни партии в старата столица не успяха да формират коалиция, която да участва в местните избори, въпреки гръмкото име „Златен век“.
„За голямо съжаление, не успяхме. Причината е, заради желанието на някои десни формации да угодят на централните си ръководства, а не да работят за гражданите“, заявиха лидери.
Кандидатът за кмет бил известно име, бивш директор на банка.
Планът бил освен десни партии, в коалицията да се включат и опозиционни партии, които да се противопоставят на статуквото. 20 години това статукво било доминирано от управлението на БСП. Ръководството на Общината вече било изчерпано откъм идеи, обобщават активисти в десния политически спектър в старопрестолния град.
„Живуркаме, от година на година прехвърляме големи преходни остатъци в общинския бюджет. И накрая – едно голямо нищо на мегдана“, категорични са те.
Според тях това неразумно спокойствие в управлението на Общината, всъщност я определя като Община със затихващи функции.
Те констатирали, че много по-малки общини в Североизточна България, вече са изпреварили духовната столица на България по икономическо развитие.
14 са кандидатите за кметове досега. И това правело резултатът непредсказуем, по думите на десни активисти.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДобромир Драев се жалва от „недемократично проведен жребий”
Следваща статияДеца сътвориха над 30-метрова рисунка на асфалт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here