дом Общество Дарена в Шумен абитуриентска рокля, се озова за продажба във Фейсбук

Дарена в Шумен абитуриентска рокля, се озова за продажба във Фейсбук

0
ДЯЛ

Младо момиче подари абитуриентската си рокля на дванайсетокласничка в нужда. Няколко дни по-късно обаче я откри в група за продажби.
Да направи добро. С тази единствена цел Моника Русимова решава да зарадва бъдеща абитуриентка, като ѝ подари роклята от бала си, съобщи Нова тв.
„Реших да направя мил жест към някого. Исках да я дам на момиче в нужда, което да се чувства като принцеса в нея. Сантиментална ми е, защото все пак аз съм била абитуриентка с тази нея”, каза Моника.
За да се почувства още по-бляскаво бъдещата притежателка на роклята, Моника прави снимки с короната и лентата, с които печели конкурса „Мис Оушън България” през септември миналата година. Публикува ги в интернет.
„Пуснах я първо във Facebook страница, в която са хора, които нямат достатъчно средства и възможности. Имаше доста момичета и майки, които ми писаха”, разказа Моника.
Трогва я историята на момиче от Шумен, което няма възможност само да купи роклята си за бала. Историята е разказана от нейна приятелка в коментар под поста на Моника.
„Тя ми каза, че най-добрата й приятелка няма възможности и че майка й ще плати самия куверт за бала. На мен ми стана много мило, защото за моята приятелка бих направила същото. Това ме трогна и реших на нея да я даря”, обясни Моника.
Изпраща роклята по куриер. На доброто обаче не се отвръща с добро. След дни Моника разбира, че дарената рокля се продава в група за търг на вещи във Facebook. Администраторката на групата не иска да повярва, че доброто ще остане ненаказано. И заедно със своята приятелка Мария се заемат със собствени средства да откупят роклята на Моника.
„Не съм се замисляла, защото просто исках роклята да се върне към момичето, което е направило добрина”, сподели Тодорова.

Вижте повече тук!
Снимка: Фейсбук профил на Моника Русимова
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДнес отварят автошколите и басейните, заведенията на открито – на Гергьовден
Следваща статияМБАЛ-Шумен се нуждае от лекари и медицински специалисти

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here