дом Здраве МБАЛ-Шумен се нуждае от лекари и медицински специалисти

МБАЛ-Шумен се нуждае от лекари и медицински специалисти

0
ДЯЛ

От ръководството на болницата призовават всички медицински лица, работещи в други лечебни и здравни заведения, за помощ чрез възмезден труд в МБАЛ-Шумен. Това съобщиха от лечебното заведение.
От началото на епидемията от COVID-19 голяма част от работещите на допълнителен трудов договор в МБАЛ-Шумен се оттеглиха или по собствено желание или по разпореждане на своите работодатели. Това затруднява сформирането на денонощните графици на екипите в стационарните отделения при сравнително спокойна епидемична обстановка. Застрашено е бъдещето на спешната медицинска помощ в областта. „Може би е време да преосмислим структурата на здравната мрежа на национално и областно ниво“, се казва в обръщението на ръководството на МБАЛ-Шумен. То благодари на всички служители, които въпреки напрегнатата работа в лечебното заведение се стремят да изпълняват съвестно своите задължения.
Отрицателни за коронавирус са и четирите проби на пациенти, настанени за лечение в Многопрофилната болница в Шумен. Тестовете са направени в почивните дни.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДарена в Шумен абитуриентска рокля, се озова за продажба във Фейсбук
Следваща статияЗаради пандемията намаляват с 50% студентските наеми в общежитията на ШУ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here