дом Общество Внезапно почина Красимир Узунов – собственик на Агенция „Фокус“

Внезапно почина Красимир Узунов – собственик на Агенция „Фокус“

0
ДЯЛ

Тази сутрин в 04.00 часа внезапно е починал собственикът на най-голямата българска радиоверига и Агенция „Фокус“ Красимир Узунов. Това съобщиха от Агенцията.
Красимир Узунов създава първата българска частна информационна агенция „Фокус“ през 2000 г, а 4 години по-късно и Радио „Фокус“ – Сливен, с което слага началото на радиоверига „Фокус“, която притежава 60 радиостанции, 15 регионални офиса и излъчва 12 самостоятелни програми.
Узунов е роден на 26 януари 1963 година в Пещера. Завършва с отличие Висшето военно артилерийско училище „Георги Димитров“ в Шумен през 1985 г.
През 1990 г. създава първия клуб на Офицерската Легия „Раковски“ в Шумен. Избран е за говорител на Легията.
През 1991 г. е назначен за началник на отдел „Информация“ в Министерството на отбраната. През май 1992 г. напуска окончателно армията. Работи в Македония, Косово, Албания, Босна и Херцеговина. Пише коментари за различни издания и издава книги.
Създава първата българска частна информационна агенция „Фокус“ през 2000 г., а 4 години по-късно и Радио „Фокус“ – Сливен, с което слага началото на радиоверига „Фокус“, която притежава 60 радиостанции, 15 регионални офиса и излъчва 12 самостоятелни програми.
Екипът на 24shumen.com поднася съболезнования на семейството и близките му.
Снимка: glas.bg
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС гостуваща изложба къща-музей „Панчо Владигеров“ открива честванията за рождението на композитора
Следваща статияВременно спират движението по ул. „Цар Освободител“ утре

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here