дом Общество Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски“ провежда предварителни изпити за курсанти в Шумен

Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски“ провежда предварителни изпити за курсанти в Шумен

0
ДЯЛ

На 15 и 16 февруари, представители на Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски“ ще посетят Шумен във връзка с обявения ранен прием на курсанти за учебната 2020/2021 г., където ще се проведат Общообразователен тест и тест по английски език.
Общообразователният тест ще се проведе на 15 февруари (събота) от 09.00 до 13.00 ч., а тестът по английски език – на 16 февруари (неделя) от 09.00 до 11.00 ч. Тестовете ще се проведат във Военен клуб – Шумен.
Желаещите да се явят на изпитите могат да получат комплект документи от военното окръжие, а в деня на изпитите да го подадат на място и да платят таксите за явяване на изпити.
Специалностите за курсанти във Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски“ са Летец-пилот; Ръководител на въздушното движение; Летателни апарати и авиационни двигатели; Летищно осигуряване; Авиационно въоръжение и Навигационни, комуникационни информационни системи.
Основни изисквания за кандидатите са да са пълнолетни и не по-възрастни от 31 години, да са граждани на Република България и да нямат друго гражданство, да имат завършено средно образование. Тези, които нямат завършено средно образование, вместо копие от дипломата за средно образование прилагат удостоверение или служебна бележка с оценките от 11 клас и средния успех от 11 клас, издадени от средното училище, в което учат.
Допълнителна информация за ранния прием за курсанти се получава във Военно окръжие – Шумен или на тел.0882 552 018, както и от сайта на ВВУ „Георги Бенковски“ гр. Долна Митрополия http://www.af-acad.bg.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗабраниха на домашен насилник да доближава жилището и работното място на жена си
Следваща статияТопъл петък

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here