дом Общество Забраниха на домашен насилник да доближава жилището и работното място на жена...

Забраниха на домашен насилник да доближава жилището и работното място на жена си

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

За 11 месеца забраниха на мъж от Велики Преслав да доближава жилището и работното място на жена си. Насилникът трябва да заплати и 400 лева разноски по делото.
С това решение Окръжният съд в Шумен потвърди присъдата на Районния съд във Велики Преслав.
П.П. е наказан, защото на 5 ноември пребил жена си, опрял пистолет в гърлото й и заплашил, че ще я убие пред детето им.
П.П. и Ц.Д. били женени от 2011 година. Имали дете. Повече от три години обаче живеели разделени. След раздялата Ц.Д. и детето й се преместили да живеят при дядото и бабата на жената. Мъжът отишъл на гурбет. Макар да живеели разделени, П.П. и Ц.Д. не били разведени. Когато се върнал от чужбина П.П. започнал често да посещава жена си и детето. Така до фаталния 5 ноември 2018 година.
Решението на Окръжния съд в Шумен е окончателно и не подлежи на обжалване.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПодновяват ремонтните работи на пътя за село Васил Друмев
Следваща статияВисшето военновъздушно училище „Георги Бенковски“ провежда предварителни изпити за курсанти в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here