дом Криминале Бой между двама приключи с нож в корема и опасност за живота...

Бой между двама приключи с нож в корема и опасност за живота на единия

0
ДЯЛ
Снимката е илюстративна

51-годишен мъж от село Капитан Петко е задържан в полицейския арест след скандал в който наръгал с нож в областта на корема на 38-годишен от същото село. Малко преди 20.00 часа на 1 януари, двамата си разменили удари пред заведение в селото. По време на сбиването 51-годишният нанесъл удар с нож в областта на корема на по-младия жител на селото. Пострадалият е откаран с екип на Спешна помощ в МБАЛ- Шумен в тежко състояние. Настанен е за лечение, с опасност за живота.
Извършителят е задържан в РУ- Шумен за срок до 24 часа. За извършено престъпление по чл. 129 ал. 2 във връзка с чл. 129 ал. 1 от НК е образувано досъдебно производство.
Снимката е илюстративна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпипаха апаш, задигнал незаконно оръжие от къща в Друмево
Следваща статияМалки сурвакари наричаха за здраве и плодородие в Община Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here