дом Общество Малки сурвакари наричаха за здраве и плодородие в Община Шумен

Малки сурвакари наричаха за здраве и плодородие в Община Шумен

0
ДЯЛ

Малки сурвакари наричаха днес за здраве и плодородие в Община Шумен.
С песни и танци малчугани от детска градина „Изворче“ поздравиха кмета Любомир Христов и екипа му с настъпването на новата 2020 година. „Да е здрава, плодородна и късметлийска. Колкото пясък в морето толкова зърно в полето“, наричаха малките сурвакари.
Шестгодишният Иван Асен поздрави кмета Любомир Христов и му пожела успешна управленска година.
Както повелява традицията малките сурвакари получиха торбички с лакомства и книжката „Малкият принц“ на Антоан дьо Сент-Екзюпери.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБой между двама приключи с нож в корема и опасност за живота на единия
Следваща статияЗапочва оглед на довеждащия водопровод, възможно е спиране на водата за повече от 24 часа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here