дом Общество Асоциацията по ВиК-Шумен ще заседава утре

Асоциацията по ВиК-Шумен ще заседава утре

0
ДЯЛ

Утре от 10 часа в Областна администрация ще се проведе заседание на Асоциацията по ВиК-Шумен. Това съобщиха от пресцентъра на Областна управа.
В дневния ред на рещата са включени седем точки.
1. Приемане на Отчет за дейността на Асоциация по ВиК-Шумен за 2018 г.
2. Приемане на Отчет за изпълнението на бюджета на Асоциация по ВиК-Шумен за 2018 г.
3. Приемане на Бюджет на Асоциация по ВиК-Шумен за 2019 г.
4. Съгласуване на Подробна инвестиционна програма за 2019 г., изготвена от „ВиК-Шумен“ ООД
5. Запознаване с предвидените инвестиции за обособена територия Шумен и съгласуване на обхвата на изготвените Регионални прединвестиционни проучвания за обособената територия, обслужвана от „ВиК-Шумен“ ООД, за кандидатстване на „ВиК-Шумен“ ООД по процедура чрез директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG161M1OP002-I.016 „Изграждане на ВиК инфраструктура“ по Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г.“
6. Приемане на решение за сключване на Допълнително споразумение № 1 към Договор за стопанисване, поддържане и експлоатация на ВиК системите и съоръженията и предоставяне на ВиК услуги, в сила от 01.04.2016г., във връзка с кандидатстване на „ВиК-Шумен“ ООД, в качеството му на Оператор, в процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG161M1OP002-I.016 „Изграждане на ВиК инфраструктура“ по Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г.“
7. Даване на принципно съгласие „ВиК-Шумен“ ООД да изтегли заем в размер, необходим за съфинансиране на проекта и за покриване на първоначалните допустими разходи по същия, както и недопустимите разходи, необходими за изпълнението на проекта.
Снимка: Областна администрация
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУдостоиха хореографа Иван Иванов със званието „Почетен гражданин на Шумен“
Следваща статияЧистенето продължава: Служителите на ДГС-Преслав само за ден събраха 20 тона строителни отпадъци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here