дом Наблюдател Хор „Родни звуци“ с отличие за високи творчески постижения

Хор „Родни звуци“ с отличие за високи творчески постижения

0
ДЯЛ

Смесеният хор „Родни звуци“ при НЧ „Добри Войников-1856“ – Шумен бе отличен с диплом за високи творчески постижения и отлично представяне в тазгодишната „Панорама на българското хорово изкуство“ 2017. Събитието се проведе в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и е най-престижното събитие, организирано от Български хоров съюз. Цикълът от концерти, включени в панорамата, цели да представи най-доброто в областта на хоровото изкуство през изминалия сезон – постиженията на хорове, носители на престижни награди, произведения на български композитори, новаторство, юбилеи на творчески колективи и диригенти.
„Панорама на българското хорово изкуство“ 2017 е своеобразна витрина на хоровото изкуство у нас, стимул за изпълнителите, място за творчески срещи и обмен на идеи.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДетска площадка и съдействие за културни прояви поискаха шуменци в приемния ден на кмета
Следваща статияОт догодина: Детските градини в Шумен минават на делегиран бюджет

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here