дом Култура Ученици от СУ „Панайот Волов“ посетиха Автоматичната измервателна станция

Ученици от СУ „Панайот Волов“ посетиха Автоматичната измервателна станция

0
ДЯЛ

По повод „Европейската седмица на мобилността“ екоинспекцията и Регионалната лаборатория към ИАОС в Шумен организираха посещение на ученици от СУ„Панайот Волов “, съобщиха от РИОСВ-Шумен. Експертите показаха на децата как се измерват в реално време показателите – серен диоксид, озотни оксиди, озон и ФПЧ 10.
Темата на ЕСМ за тази година е „Чиста, споделена и интелигентна мобилност“, а мотото – „Заедно стигаме по-далеч“.
учениците бяха насърчени да използват алтернативни начини за придвижване във всекидневието – велосипед, тротинетка, ролери, градски транспорт и ходене пеша.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТрети търг за луксозния автомобил на бившия кмет на Никола Козлево и все още няма кандидати
Следваща статияПървото състезание по стеганография и криптография ще се проведе в ШУ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here