дом Наблюдател Трети търг за луксозния автомобил на бившия кмет на Никола Козлево и...

Трети търг за луксозния автомобил на бившия кмет на Никола Козлево и все още няма кандидати

0
ДЯЛ

Трети търг с явно наддаване ще се проведе за луксозния автомобил Мерцедес Е 200 на бившия кмет на Никола Козлево Турхан Каракаш. Наддаването ще започне на 3 октомври от 9.00 часа в Заседателната зала на Общината. Началната тръжна цена за луксозното возило с основен цвят „черен металик“ е 9450 лева. Стойността е занижена само и само да се намери купувач.
Срещу 10 лева желаещите да участват в наддаването могат да закупят тръжната документация, е записано в заповедта на кмета на Никола Козлево Ешреф Реджеб. Досега са проведени два неуспешни търга.
„Няма кандидати. Явно никой не иска да купи колата на предшественика ми Каракаш“, заяви за 24shumen.com настоящият кмет Ешреф Реджеб. Той не искал да ползва автомобила тъй като поддръжката му коствала много средства на общината. Освен това Реджеб бил скромен човек и не бил претенциозен. Автомобилът, който ползвал сегашният кмет, му вършел добра работа. Нещо повече, още при самото си встъпване в длъжност Реджеб публично обявил, че няма да ползва Мерцедес-а на Каракаш. И така, чрез провеждане на няколко търга за автомобила, изпълнявал обещанието си.
При неявяване на кандидати поредният, четвърти търг ще се проведе на 10 октомври.
Галина Минева
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменската полиция ще се включи в операция „EDWARD“ – Европейски ден без жертви на пътя
Следваща статияУченици от СУ „Панайот Волов“ посетиха Автоматичната измервателна станция

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here