дом Общество Три бронзови медала извоюваха шуменски информатици на олимпиада в Скопие

Три бронзови медала извоюваха шуменски информатици на олимпиада в Скопие

0
ДЯЛ

С три бронзови медала се завръщат в Шумен младите информатици Иван Симеонов, Сали Басри и Ферит Исмаилов. Отличията от Първата олимпиада на Международния Балкански университет в Скопие се допълват и от грамотата за отлично представяне на Иван Борисов. Това съобщи ръководителят на отбора Бисерка Йовчева.
Състезанието се проведе от 12 до 14 април в в столицата на Северна Македония Скопие.
В олимпиадата участваха 50 информатици от Северна Македония, Турция, Сърбия, Белгия и България.
Отличията си шуменските информатици ще получат обаче по пощата. Поради организационни проблеми церемония по награждаване не се е състояла.
Иван Симеонов, Сали Басри, Ферит Исмаилов и Иван Борисов са възпитаници на Школа по информатика „А&Б“ в Шумен.
Снимка: Бисерка Йовчева
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Арена Шумен“ е готова за 5-часовото грандиозно шоу на Мача на звездите
Следваща статияОтзвук от червения пленум: Вотът на 26 май ще покаже дали включването на Станишев е добър ход

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here