дом Криминале Ад на пътя край Шумен: Жена и 9-годишно дете загинаха след зверски...

Ад на пътя край Шумен: Жена и 9-годишно дете загинаха след зверски сблъсък с ТИР (снимки)

2
ДЯЛ

ТИР и лека кола се блъснаха по пътя за „Ришки проход“, близо до Дибич.
В автомобила са пътували дядо, баба и внуче, съобщиха жители на селото, които се озовали на мястото минути след инцидента. Загинали са 58-годишна жена и 9-годишно момиченце. ТИР-ът е с хасковска регистрация. В момента екипи на РС ПБЗН – Шумен се опитват да извадят шофьора на ТИР-а, който е затиснат в кабинката. Движението в района е силно затруднено. Най-вероятната причина за тежкото ПТП е несъобразена маневра за ляв завой на шофьора на леката кола.

От пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Шумен потвърдиха за адската катастрофа край Дибич.

Вижте официалната информация:

На 13.08.2017 г. в 11:34 часа в оперативната дежурна част на ОДМВР Шумен и оперативния център на РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че на пътя Шумен – Карнобат до разклона за село Дибич е възникнал тежък пътен инцидент. На място са изпратени екипи на ОДМВР Шумен, РСПБЗН Шумен и Центъра за спешна медицинска помощ. По първоначални данни са се ударили лек автомобил „Опел“, с шуменска регистрация и товарен автомобил „ДАФ“ с хасковска регистрация. До момента в МБАЛ – Шумен е транспортиран, мъж, който е управлявал лекия автомобил и по първоначални данни е в тежко състояние. По първоначална информация са загинали две от пътничките в лекия автомобил – предполага се жена на 58 години и момиче на 9 години. Продължават действията на екипите за изваждане от кабината на водача на товарния автомобил. Движението в посочения участък се регулира от полицейски служители. Водачите на МПС да се движат с повишено внимание и стриктно спазват указанията им. Предстои да бъде извършен оглед на мястото на инцидента.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЕдинственият баскетболен отбор в Шумен тренира над 150 деца
Следваща статияБлагородство: Мъж намери портфейл с пари и документи, върна ги на собственика

2 КОМЕНТАРИ

  1. […] на местната структура. Искането е породено от поредната тежка катастрофа от миналата седмица, която …. Структурата на ВМРО ще организира подписка до кмета […]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here