дом Спорт Единственият баскетболен отбор в Шумен тренира над 150 деца

Единственият баскетболен отбор в Шумен тренира над 150 деца

0
ДЯЛ

Повече от 150 деца се занимават с баскетбол в града. Това съобщи за 24shumen.com, председателят на баскетболен клуб „Шумен”, Янко Янков. За сега клубът е единствен в града, но интересът към спорта е голям.
Има представители на най-различни възрастови групи, като най-малките са 7 – годишни, а най-големите са на 18 години.
Тренировките се провеждат целогодишно, без прекъсване. За тяхната подготовка се грижат петима специалисти.
„Баскетболният клуб в Шумен се утвърди като стабилен клуб, доста деца се занимават с този спорт и продължават да се развиват”, каза Янков.
От баскетболния клуб имат намерение да направят и женски отбор. Засега имат само две момичета, но се надяват с времето техният брой да нарасне.
Подготвителните контроли на тима започват в началото на следващия месец.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБездомничета намериха осиновители в Германия
Следваща статияАд на пътя край Шумен: Жена и 9-годишно дете загинаха след зверски сблъсък с ТИР (снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here