дом Общество Благородство: Мъж намери портфейл с пари и документи, върна ги на собственика

Благородство: Мъж намери портфейл с пари и документи, върна ги на собственика

0
ДЯЛ
Снимката е илюстративна

През първия ден от уикенда, в околностите на Велики Преслав, Калин Иванов намерил портфейл с голяма сума пари, банкови карти и лични документи. Това съобщи 60city.net.
Калин Иванов, който работи като инспектор в Община Нови пазар, заедно със свидетели предал намерената вещ в полицията.
След бързи издирвателни действия собственикът на документите и парите е бил открит. Това е Цветелин Делчев от Велики Преслав.
Още същия ден Цветелин Делчев си получил портфейла с цялото му съдържание лично от Калин Иванов пред свидетели и полицейски служители.
За благородната си постъпка, Калин Иванов бе възнаграден от родителите на Цветелин.
Снимката е илюстративна
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАд на пътя край Шумен: Жена и 9-годишно дете загинаха след зверски сблъсък с ТИР (снимки)
Следваща статияПожар бушува в местността „Мечката“, огнеборци овладяха огнената стихия (снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here