дом Общество Почистват храсти в шуменския участък на автомагистрала „Хемус“

Почистват храсти в шуменския участък на автомагистрала „Хемус“

0
ДЯЛ

Машинно косене и рязане на храсти се извършва по част от автомагистрала „Хемус“ на територията на област Шумен, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“.
Работи се в участъка от км 362 до км 375. Поставена е необходимата сигнализация с пътни знаци, движението се осъществява с повишено внимание. Дейностите ще продължат до 27 ноември.
В ход са и ремонтните дейности по няколко отсечки от републиканската пътна мрежа в областта. Работи се по асфалтовата настилка по пътя Преселка-Тръница от км 9 до км 25. Движението по пътя Никола Козлево-Цани Гинчево от км 8 до км 16 се осъществява поетапно в една лента, поради ремонтни дейности на настилката. Частични ремонти се извършват и в участъка Нови пазар-Тръница от км 0 до км 3. Трасетата са сигнализирани с пътни знаци. Очаква се ремонтите да завършат до 27 ноември.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗдравният министър: Затваряме училищата, ресторантите и всички нехранителни магазини
Следваща статия3 146 нови случая на COVID-19 у нас, в Шуменско са 97, 1 702 са излекуваните в страната, починалите – 189

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here