дом Криминале Нощно рали с „Голф“ приключи с удар в мантинела край Имренчево

Нощно рали с „Голф“ приключи с удар в мантинела край Имренчево

1
ДЯЛ

Шофиране със скорост като за рали приключи с удар в мантинела край село Имренчево в неделната вечер.
Зад волана на лекия автомобил „Фоксваген Голф“ бил 19-годишният Е.Р. В автомобила заедно с него били още трима младежи на 19 години, научи 24shumen.com. Компанията пътувала от Търговище към Велики Преслав.
Е.Р. решил да настъпи педала на газта. Със скорост от 120 километра в час, Е.Р. изгубил контрол над возилото. Автомобилът излязъл от пътното платно и три пъти се ударил в мантинелата.

Около 21.10 часа снощи младежът се обадил на роднини, че е катастрофирал. На мястото на инцидента пристигнал и полицейски екип. Оказало се, че спирачният път на колата е около 610 метра.
Шофьорът се оплакал от болки в гърдите. Откаран е с линейка до болницата. Прегледът показал, че има само натъртване. Тестът му за алкохол е отрицателен.
Тримата спътници на Е.Р. се отървали по чудо без травми. Те са били с предпазни колани.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНов младши съдия встъпи в длъжност днес в Окръжен съд – Шумен
Следваща статияЗавърши първият пленер по живопис „Кюлевча 2019“

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here