дом Общество Нов младши съдия встъпи в длъжност днес в Окръжен съд – Шумен

Нов младши съдия встъпи в длъжност днес в Окръжен съд – Шумен

0
ДЯЛ

Младши съдия Соня Стефанова встъпи в длъжност днес в Окръжен съд – Шумен. Това съобщиха от пресцентъра на ШОС.
На официална церемония, в присъствието на всички магистрати от Окръжния съд, тя прочете клетвения лист и подписа акта си за встъпване в длъжност.
Обективност и вътрешно убеждение основано на закона при вземане на решения и удовлетвореност от нелеката професия на магистрата пожела председателя на съда София Радославова към младия колега в приветствието си.
Младият магистрат е родом от град Варна. Завършила е Езиковата гимназия в морската столица с немски език и право в ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий“ във Велико Търново.
През 2017 г. печели конкурс на ВСС за младши съдия.
Завършва през настоящата 2019 г. 9-месечното си обучение в Националния институт по правосъдие.
Соня Стефанова е омъжена, с две деца.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия79-годишна шофьорка почина след нелеп инцидент с кола
Следваща статияНощно рали с „Голф“ приключи с удар в мантинела край Имренчево

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here