дом Общество Бивш министър на културата преподава журналистика в Шуменския университет

Бивш министър на културата преподава журналистика в Шуменския университет

0
ДЯЛ

Две известни имена са най-новите преподаватели в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“. Студентите по журналистика от началото на този месец вече слушат лекциите на проф. Петър Стоянович, бивш министър на културата от 2013 – 2014 г. и бивш началник на кабинета на външните работи Надежда Михайлова и омбудсмана на Шумен Иван Капралов, съобщиха от висшето училище.
Преди да дойде в Шумен, проф. Стоянов е работил в Института по исторически изследвания при БАН. Но в ШУ той защити дисертация и стана „Доктор на историческите науки“.
Като известен кулинар Стоянович е автор на няколко кулинарни книги. Някои от тях бяха презентирани в Регионалната библиотека в Шумен. Той е заклет природозащитник.
След като успешно защити дисертация по журналистика общественият посредник Иван Капралов вече преподава в Катедрата по журналистика и масови комуникации. Той води лекции по дисциплините „Журналистика и институции“, „Правни и професионални етични норми“ и „Радиосистеми и радиокомуникация“.
Според студенти Капралов, „е пример как могат да се съвместяват задълженията на обществен посредник с ангажиментите на преподавател“. И най-важното да се работи с хъс.
Снимка: novini.bg
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМомчета намериха портфейл с пари и документи и го предадоха в полицията
Следваща статияРецидивист, задигнал шишчета с месо и алкохол, получи ефективна присъда

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here