дом Общество Рецидивист, задигнал шишчета с месо и алкохол, получи ефективна присъда

Рецидивист, задигнал шишчета с месо и алкохол, получи ефективна присъда

0
ДЯЛ

Рецидивист крадец влиза в затвора за 11 месеца при първоначален строг режим на изтърпяване заради кражба, извършена от него на 29 ноември 2017 година. Това реши Районния съд във Велики Преслав. Мъжът с инициали А.А.М. е задигнал в съучастие с непълнолетно лице, разрушавайки прегради, направени здраво за защита на имот 110 лева, 6 бутилки с алкохолни спиртни напитки, 6 тубички със сосове от 800 мл, пилешки и свински сурови шишчета, сурови кебапчета, 10 кг кайма и 15 броя метални шишове за печене на месо. Общата стойност на задигнатото е в размер на 397,46 лева и е фирмена собственост. Кражбата е извършена при условия на повторяемост.
А.А. влиза зад решетки, тъй като е имал вече постановена условна присъда от 10 месеца, отложена за изпълнение в срок от три години на 1 юли 2016 година.
Присъдата на РС-Велики Преслав подлежи на обжалване пред окръжните магистрати в Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБивш министър на културата преподава журналистика в Шуменския университет
Следваща статияИмате ли бонова книжка? Проверете дали имате „спящи“ пари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here