дом Общество Кметът на Каолиново с обръщение по повод 32 години от Майските събития

Кметът на Каолиново с обръщение по повод 32 години от Майските събития

0
ДЯЛ

Обръщение към жителите на общината по повод събитията от май 1989 година направи кметът на Каолиново Нида Ахмедов. В него се казва:
„Днес 21.05.2021 г. се навършват 32 години от Майските събития през далечната 1989 година.
За съжаление и тази поредна година няма да можем да се съберем на стадиона в село Пристое, във връзка с усложнената епидемична обстановка в страната.
20-ти май е нашата дата в историята на община Каолиново, в историята на Република България.
Всяка година хиляди хора от общината, от страната и от чужбина се събирахме в село Пристое, за да сведем глави, да отдадем почит на загиналите в борбата за изконни човешки права. Никога няма да ги забравим, нека почиват в мир!
Преди 32 години ние доказахме каква сила сме, когато сме заедно и обединени.
Пандемията, която ни сполетя ни показа колко крехък е човешкият живот, колко безценно е човешкото здраве, колко важно е семейството!
Затова пожелавам на Вас и Вашите семейства много здраве, много щастие и успехи в живота.”
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПоклон пред загиналите в Априлската епопея
Следваща статияОставиха в ареста хасковлията, заловен с наркотици край Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here