дом Криминале Оставиха в ареста хасковлията, заловен с наркотици край Шумен

Оставиха в ареста хасковлията, заловен с наркотици край Шумен

0
ДЯЛ

Най-тежката мярка за неотклонение „Задържане под стража” наложи Окръжен съд–Шумен на Метин Ч. от гр. Хасково, съобщиха от съдебната институция.
Доводите, с които съдът мотивира своето определение са тежката наказуемост на деянията, за които 43-годишния хасковлия е привлечен като обвиняем – държане на 962 грама метамфетамин с цел разпространение, държане на наркотици, както и управление на МПС след употреба на кокаин, канабис и метамфетамин. Метин Ч. има едно осъждане, регистриран е като извършител на престъпление и в Германия. Съдът отчете и данните, според които лицето освен постоянен адрес в Хасково има адресни регистрации и в Турция, и в Германия.
Съдебния състав на ШОС обоснова извода, че Метин Ч. може да се укрие или извърши друго престъпление и го остави в ареста.
Той бе задържан от служители на ОД на МВР-Шумен на 18 май край Шумен след неадекватно поведение на пътя с управлявания от него лек автомобил. В резултат на последвалите действия в багажника на „Фолкваген Голф”, с хасковска регистрация беше открит метамфетамин, а след личен обиск на лицето и други наркотици.
В случай на обжалване или протест на наложената мярка за неотклонение, делото е насрочено пред Апелативен съд-Варна на 1 юни.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКметът на Каолиново с обръщение по повод 32 години от Майските събития
Следваща статияБлаготворително събитие „Една година по-високо” ще се състои в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here