дом Общество ​ Бойците от СК „Шуменска крепост“ положиха цветя пред паметника в Градище

​ Бойците от СК „Шуменска крепост“ положиха цветя пред паметника в Градище

0
ДЯЛ
Снимка: СК "Шуменска крепост"

Бойците от СК „Шуменска крепост“, техни съмишленици и жители на село Градище почетоха националния празник на България. Това съобщиха от ръководството на клуба.
Спортистите положиха венец и цветя на признателност пред паметника на 11-и Чугуевски улански полк край село Градище.
Тържествен благодарствен молебен отслужи отец Красимир. Слово пред присъстващите произнесе Емил Димитров
Децата от СК „Шуменска крепост“ поздравиха присъстващите със стихотворения, поднесен бе венец, след което Никол Станчева изпя българският химн.
Празникът завърши с хора и песни.
“България празнува 143 години от Освобождението си! Със саможертвата си българските опълченци и руските, украинските, румънските и финландските войници извоюваха правото на самостоятелно съществуване на нашата родина. На нас – техните потомци, днес те оставиха важния завет – да помним и отстояваме тази свобода!
Честит празник, българи! Помнете Освобождението, пазете Свободата си”, се казва в обръщението на бойците от „Шуменска крепост“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС празнично шествие и поднасяне на венци във Върбица почетоха Националния празник
Следваща статияТържествени салюти озариха небето над Шумен за 3-ти март (снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here