дом Общество Ще ремонтират улици във Велики Преслав

Ще ремонтират улици във Велики Преслав

0
ДЯЛ

Пет градски улици във Велики Преслав ще бъдат изцяло реновирани по Оперативна програма за развитие на селските райони. Финансирането е на стойност 1 млн. 700 хиляди лева, съобщиха от Общината. Проектът ще се изпълнява в рамките на една година.
Ще се подновяват асфалтови настилки и тротоари. Ще бъдат подновени и водопроводите по улиците, които ще се ремонтират.
Предстоят и ВиК ремонти в града, за които на този етап няма достатъчно средства.
Според общински съветници тези средства могат да бъдат набавени чрез държавно финансиране. Има вариант Общинският съвет да гласува тегленето на кредит.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПредстои ремонт на Къща-музей „Лайош Кошут“
Следваща статия„В името на народа“: Как престъпниците заобикалят закона и не плащат присъдената кръвнина