дом Общество Шуменци отсвириха знаковата дата за сключване на брак – 18.08.2018 г., засега...

Шуменци отсвириха знаковата дата за сключване на брак – 18.08.2018 г., засега няма желаещи

1
ДЯЛ

Все още няма записани двойки за сключване на граждански брак в Шумен на 18.08.2018 година. За съжаление, няма и нито един сключен брак от началото на настоящата година. Това съобщи за 24shumen.com Лилия Попова от Обредния дом в Шумен.
По думите й вече все по-малко хора в областния град встъпват в брачен съюз. Това може да се дължи на липсата на млади хора в града и в държавата като цяло, както и по финансови причини. Има двойки, които сключват брак, за да могат да си оправят документите в чужбина за детски надбавки, например. Идват за малко в родината, сключват брак и си заминават. Напоследък има голям ръст при двойките, които решават да живеят на семейни начела.
Според Лилия Попова най-засилен интерес към гражданските бракосъчетания има през месеците август и септември.
Съвсем различна обаче е ситуацията в други градове на страната, където има наплив от желаещи да се бракосъчетаят на знаковата дата – 18.08.2018г.
Според астролозите решилите да узаконят съжителството си на 18 август тази година, когато Луната ще бъде под влиянието на Скорпион, ще бъдат изправени пред изпитания, свързани с ревност. От друга страна пък, между партньорите, сключили брак точно на тази дата, ще съществува толкова силна психологическа връзка, че буквално може да замени телефона. Истински празник и решение на много проблеми за младоженците ще бъде раждането на дете.
Астролозите твърдят, че 18 август 2018 година е идеално време за съюз на две творчески натури. За да е успешен празникът и да се помни като ярко и весело мероприятие, звездите съветват на тържеството да се поканят възможно повече творчески хора.
Снимка: Pixabay
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Сокол- Шумен” организира курс за ловци
Следваща статияОбщински съветник: Религиозни убеждения да не се натрапват с мегафони

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here