дом Спорт Шуменски бойци ще мерят сили на Държавното първенство по кикбокс

Шуменски бойци ще мерят сили на Държавното първенство по кикбокс

0
ДЯЛ

Бойци от Спортен клуб „Шуменска крепост“ ще участват в Държавното първенство по кикбокс в Пазарджик. На състезанието, което ще се проведе този уикенд, ще участват 16 състезатели от Шумен.
Надпреварата ще определи шампионите на страната в два от най-атрактивните стила на кикбокса – К-1 и Фул контакт. Това съобщиха от ръководството на Спортен клуб „Шуменска крепост“.
Заявка за участие са подали над 230 бойци от 39 клуба от България, във всички възрастови групи. Срещите от програмата ще се играят на два ринга едновременно.
Шампионатът е и квалификация за участие в световните първенства за мъже в Анталия и за юноши в Белград, които предстоят в края на годината.
На ринга в Пазарджик тази събота и неделя славата на Спортен клуб „Шуменска крепост“ ще защитават в стил К-1: Християн Тотев, Виктор Иванов, Никола Николов, Димитър Стоянов, Станислав Страхилов, Ивайло Георгиев, Павлина Димитрова, Георги Атанасов, Добромир Петров и Даяна Андреева. В стил Фул контакт за златните отличия излизат Мариян Петков, Денислав Русев, Илко Данчев, Ростислав Русев, Хасан Алпер и Йордан Стоянов.
Подготовката на бойците премина изцяло в базата на клуба под ръководството на старшията Галин Методиев и асистентите му Иван Иванов и Полина Галинова.
„Бойците на клуба са крайно амбицирани да се представят за пореден път на топ ниво, след като направиха фурор на последното събитие преди пандемията от коронавирус. През март в Шумен бойците на „Шуменска крепост“ завоюваха 15 златни, 7 сребърни и 6 бронзови медала от Държавното първенство по кикбокс в стил лоу кик. Тогава те изиграха 53 срещи, като в 38 от тях записаха победи“, коментираха от Спортен клуб „Шуменска крепост“.
Проявата ще се проведе под егидата на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай, с помощта и съдействието на Община Пазарджик. Организатор и домакин на събитието е спортен клуб по кикбокс „Спартак Пазарджик“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМладежи преобразяват пейките в парк „Кьошковете“
Следваща статияПолицаите от Велики Преслав с най-точен мерник в турнира по стрелба на ОДМВР

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here