дом Общество Полицаите от Велики Преслав с най-точен мерник в турнира по стрелба на...

Полицаите от Велики Преслав с най-точен мерник в турнира по стрелба на ОДМВР

0
ДЯЛ

Отборът на Районното управление във Велики Преслав спечели първо място в турнира по стрелба, който се проведе във връзка с професионалния празник на Министерство на вътрешните работи 5 юли. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Шумен.

С общ резултат от 238 точки полицаите от старопрестолния град взеха златния медал в турнира. Един от тях спечели второ място в индивидуалното класиране.
На второ място с общ резултат от 221 точки се класира отборът на участък „Полиция“-Каспичан. Трети с резултат от 183 точки се класира тимът на Районно управление-Шумен.

С резултат от 93 точки призовото място в индивидуалната надпревара спечели старши инспектор Добромир Герчев – началник група 01 „Противодействие на криминалната престъпност-Шумен“ в сектор „Криминална полиция“ на РУ Шумен.

На второ място се класира Даниел Иванов от РУ-Велики Преслав, който постигна 90 точки.
На трето място с резултат от 88 точки се нареди инспектор Мартин Трендафилов от група „Криминална полиция“ в РУ-Нови пазар.
Наградите на победителите връчи директорът на ОДМВР-Шумен старши комисар Ялчън Расим.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменски бойци ще мерят сили на Държавното първенство по кикбокс
Следваща статияСИДП: Направен е опит да се прикрият следите от незаконното сметище край Маломир

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here