дом Спорт Шуменските бойци се завръщат от Тайланд като световни шампиони

Шуменските бойци се завръщат от Тайланд като световни шампиони

0
ДЯЛ

Бойците от Спортен клуб „Шуменска крепост“ Иван Иванов и Християн Тотев, които са част от националния тим на страната, станаха световни шампиони по муай тай в Тайланд. Това съобщиха от клуба.
В категория до 86 кг. Иванов записа трети пореден успех. След като доминира преди финалният двубой над представители от Мароко и Тайланд, в спора за златото той не остави шанс на състезател от Италия. По тази начин българският боец още в дебюта си на такъв форум се окичи с шампионския медал.
Настоящият световен шампион Християн Тотев отново доказа, че в категория до 91 кг. в този стил е без конкуренция и успешно проведе поредна защита на титлата си. По пътя към финала нашият сънародник победи испанец и поляк, а днес записа убедителна победа срещу иранец.
Двамата шуменци са част от националния отбор, който се прибира от Тайланд със 7 златни и 2 сребърни медала.
Снимка: СК „Шуменска крепост“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Воля“ на Марешки напуска парламента, в него остават само ГЕРБ, патриотите и ДПС!
Следваща статияНад 14 часа е продължил сривът на Фейсбук

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here