дом Общество Шуменска област е на 28-мо място по избирателна активност

Шуменска област е на 28-мо място по избирателна активност

0
ДЯЛ

С 34.79% избирателна активност на извънредните парламентарни избори на 11 юли 30-и Шуменски многомандатен изборен район (МИР) се нарежда на 28-мо място по този показател, сочат окончателните данни на Централната избирателна комисия (ЦИК).
Най-ниска е била активността в област Кърджали – 28,54%, следвана от областите Сливен – 32,88%, и Добрич – 33,62%.
Най-висока активност е отчетена в 23 МИР в София – 48,16%, следван от МИР-Смолян – 45,85%, и МИР-Варна – 42,94%.
Избирателната активност на вота на 11 юли в страната е 42,19%. Това е с около 8% по-ниско от тази на редовните парламентарни избори, проведени на 4 април.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКамион спука гума, изсипа десетки кубици дърва на магистрала „Хемус“ (снимки)
Следваща статияПланови прекъсвания на електрозахранването

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here