дом Криминале Камион спука гума, изсипа десетки кубици дърва на магистрала „Хемус“ (снимки)

Камион спука гума, изсипа десетки кубици дърва на магистрала „Хемус“ (снимки)

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Пътен инцидент близо до бензиностанция ШЕЛ затруднява трафика в района, видя репортер на 24shumen.com.
Камион, превозващ дърва е спукал гума, навлязъл е в насрещното платно, вследствие на което част от товара се е изписал на пътното платно. За щастие в този момент не е имало други автомобили в района на инцидента и той се размина без пострадали.

Снимка: 24shumen.com

Трафикът е силно затруднен и в посока Шумен, в посока Варна.
Създадена е организация за преминаване на автомобилите в двете посоки, като във всяка от тях ще се ползва една лента. Водачите да шофират внимателно и да спазват указанията на пътна полиция.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлави Трифонов оттегли кандидатурата на Николай Василев за премиер
Следваща статияШуменска област е на 28-мо място по избирателна активност

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here