дом Общество Шанс за работа: Община Нови пазар търси шофьори

Шанс за работа: Община Нови пазар търси шофьори

0
ДЯЛ

Община Нови пазар набира кандидати за длъжността „Изпълнител – шофьор на товарен автомобил“. Обявени са 2 щатни бройки, съобщиха от общинска администрация.
Минималните изисквания за заемане на длъжността са: средно образование, удостоверение за правоспособност за управление на МПС – товарен автомобил, категория С, като предимство ще се счита притежаването на други категории за управление на МПС. Както и минимален професионален опит – 1 година.
Изпълнението на длъжността е свързано с превоз на различни товари в рамките на населеното място и извън него.
Кандидатите трябва да представят заявление за назначаване, копие от документ за придобита образователно-квалификационна степен, копие от документ, удостоверяващ продължителността на професионален опит, свидетелство за съдимост, автобиография.
Краен срок за подаване на документи – 22.04. до 17.00 часа в отдел „Деловодство“ на Общинска администрация Нови пазар.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШестокласници ще мерят знания във викторина, посветена на Панчо Владигеров
Следваща статияМалчуганите от ДГ „Пролетна дъга“ се забавляваха на празник на здравето

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here