дом Общество Малчуганите от ДГ „Пролетна дъга“ се забавляваха на празник на здравето

Малчуганите от ДГ „Пролетна дъга“ се забавляваха на празник на здравето

0
ДЯЛ

Празник на здравето организираха в ДГ “Пролетна дъга” в Шумен. Тържеството бе част от заниманията в училището за родители по проекта на Община Шумен “Взаимодействието с общността – фактор за по-добро бъдеще и успешна интеграция” по Програма ЗОВ (Здраве и образование за всички) в рамките на Българо-швейцарската програма за сътрудничество. Това съобщиха от пресцентъра на Общината.
В него участваха всички малчугани от детската градина.

Децата пяха, забавляваха се и рецитираха. Те разказаха пред своите родители колко е важно да се спазват правилата на здравословното хранене, какво е значението на плодовете и зеленчуците, че трябва да спазват лична хигиена, да мият редовно ръцете и зъбките си. Празникът премина в игри, песни и състезания, с които те разказаха, какво са научили, кои са правилата, които трябва да се спазват, за да растат здрави и силни.
Над 30 родители се включиха в празника. “Важно е родителите да насърчават здравословния начин на живот на децата си и ако е необходимо, да променят хранителните им навици,” сподели директорът на детската градина Ивелина Пенчева. Всички групи получиха за награда комплекти със спортни пособия, закупени със средства от българо-швейцарския проект и връчени от Людмила Андреева, координатор в направление “Здравеопазване”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШанс за работа: Община Нови пазар търси шофьори
Следваща статияОбщина Велики Преслав обяви конкурс „Преславските легенди в картини“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here