дом Здраве Четирима с COVID-19 са в ОАИЛ на областната болница в Шумен

Четирима с COVID-19 са в ОАИЛ на областната болница в Шумен

0
ДЯЛ
Колаж: 24shumen.com

Четирима пациенти с COVID-19 са настанени за лечение в ОАИЛ на областната болница в Шумен. Трима от тях са интубирани. Това съобщиха от лечебното заведение.
Общо 113 души със симптоми на коронавирус са в COVID отделенията на Многопрофилната болница в областния град. От тях 92 са с потвърден положителен PCR тест. Останалите 21 чакат резултати.
10 пациенти са изписани днес. Приетите са петима.
Вчера вечерта битката за живота са са загубили двама мъже на 55 и 71 години.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЩе обсъдят публично бюджета на Велики Преслав за 2021 г.
Следваща статияОбщина Каспичан набира кандидати за обществени възпитатели

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here