дом Общество Община Каспичан набира кандидати за обществени възпитатели

Община Каспичан набира кандидати за обществени възпитатели

0
ДЯЛ
Снимка: Община Каспичан

Община Каспичан набира кандидати за обществени възпитатели. Бройките, към Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН), са четири. Това съобщиха от местната администрация в Каспичан.
Кандидатите трябва да са български граждани, да не са поставени под запрещение и да са физически и психически здрави. Да не са осъждани. Да притежават необходимата квалификация /юрист, педагог, психолог и други с педагогическа подготовка/, както и опит, умения и комуникативност при работа с деца. Да познават нормативната уредба за работа с деца, както и тази, свързана с корекционно-възпитателната работа с деца с противообществени прояви и структури в системата за БППМН. Да имат познания за съвременните особености и характеристики на деца с асоциално поведение, деца с агресивно поведение, конфликтни, с трудности в социализацията и общуването, с девиантно поведение. Да разполагат с достатъчно време за да изпълняват задълженията си по ЗБППМН.
Кандидатите трябва да подадат заявление до председателя на МКБППМН в Каспичан. Саморъчно подписана декларация, удостоверяваща, че лицето не е поставено под запрещение и е физически и психически здраво – свободен текст, автобиография (CV), мотивационно писмо, копие от диплома за завършено образование.
Документите се приемат от 28 януари до 08 февруари (включително) от
8.00 до 12.00 часа и от 13.00 до 16.30 часа в Деловодството на административната сграда на Община Каспичан, ул. „Мадарски конник“ № 91, ет. 2, стая 201.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧетирима с COVID-19 са в ОАИЛ на областната болница в Шумен
Следваща статияОтвориха пътя Златна нива-Войвода

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here