дом Криминале Хулиган би младеж на пътя, нападна го с тояга и в дома...

Хулиган би младеж на пътя, нападна го с тояга и в дома му

2
ДЯЛ

Досъдебно производство за хулиганство при управление на моторно превозно средство е започнато след получена жалба в РУ-Шумен от 21-годишен мъж. Проверката е започнала на 25 септември, когато К.Г. с адрес в Шумен депозирал жалбата си.
Около 19.30 часа на 24 септември в центъра на село Овчарово водач на товарен автомобил „Фолксваген Транспортер“ с шуменска регистрация препречил пътя и спрял пред лек автомобил „Пежо“ 306 с шуменска регистрация, зад волана на който бил К.Г./21г./. Зад него спрял друг лек автомобил „Пежо“ 307 с шуменска регистрация с водач М.Г./40г./ от село Овчарово. 40-годишният мъж слязъл от автомобила и нанесъл удари в областта на главата на К.Г., след което избягал.
На 25 септември около 18.00 часа М.Г. от село Овчарово и Р.Р./18г./ от Шумен влезли в двора на имот на К.Г.40-годишният отново нанесъл удари с дървена тояга в областта на тялото на 21-годишния мъж. К.Г. успял да избяга, извършителите също напуснали двора на имота. Всички са установени и разпитани.
По разпореждане на Шуменската районна прокуратура е започнато досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха пиян шофьор, дрегерът е отчел 1,71 промила алкохол
Следваща статияНово предложение: 125 000 лева годишна концесия за „Арена Шумен“

2 КОМЕНТАРИ

  1. А защо не пишете как преди това К.Г. е блъснал бременната жена на мъжа и избягал и се скрил в къщи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here