дом Политика Христо Иванов, ДБ: Няма да подкрепим предложения от ИТН кабинет

Христо Иванов, ДБ: Няма да подкрепим предложения от ИТН кабинет

0
ДЯЛ

„Демократи за България“ (ДБ) също няма да подкрепят предложения от „Има такъв народ“ кабинет.
По думите на съпредеседателят на ДБ Христо Иванов решението е взето след заседание на парламентарната група.
„В трите национални органа, както и в парламентарната група беше взето решение, че ние не можем да подкрепим решението на ИТН за състав на МС“, заяви Иванов на брифинг в Народното събрание.
Според него аргументите са свързани с множество факти. Христо Иванов припомни, че новото правителство е трябвало да бъде кабинет на промяната. „Промяна може да се прави с хора, на които може да се има доверие. Хора, които могат да се противопоставят. Още в началото казахме, че ще подкрепим само такова правителство, което ще донесе промяна. Не можем да допуснем да предадем своите избиратели“, каза той.
Като друг проблем Иванов отбеляза отвореността и привличането на ДПС към преговорите. „Можем ли да подкрепим правителство, излъчено под диктат? Не можем да подкрепим правителство, което концентрира власт извън институционалните рамки“, категоричен бе той.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтарши комисар Георги Гендов е новият директор на ОДМВР-Шумен
Следваща статияБСП с условие: Няма да подкрепим кабинета, ако Петър Илиев не бъде оттеглен!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here